Κλαίει ακόμα και ο "θεός" Νίκος Γκάλης

Πάνω από 13.000 κόσμου, που έσπευσε μέσα στον καύσωνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αποθέωσε αλλά και συγκινήθηκε από τη βράβευση του σπουδαίου και αξεπέραστου Νίκου Γκάλη. Το pre game του φιλικού προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας απέναντι στη Σλοβενία του Λούκα Ντόνσιτς, ήταν ξεχωριστό. 

Ο "γκάνγκστερ" του ελληνικού μπάσκετ, ο θρύλος της Ευρώπης, είδε τη "γαλανόλευκη" φανέλα με το Νο.4 να ανεβαίνει στον "ουρανό" του κλειστού που φέρει το όνομά του και εν συνεχεία να βραβεύεται εν μέσω αποθέωσης.

 
Κλαίει ακόμα και ο "θεός": Στον "ουρανό" του ΟΑΚΑ η φανέλα του αξεπέραστου Νίκου Γκάλη- Συγκινητική βράβευση
Νίκος Γκάλης

Αμέσως μετά την παρουσίαση των δύο ομάδων, τα φώτα χαμήλωσαν, τα κινητά άνοιξαν από την εξέδρα για να απεικονίσουν τη στιγμή και το τιμώμενο πρόσωπο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε αποθέωση και συγκίνηση από την οικογένειά του, υπό τους ήχους του "Final Countdown".

Νίκος Γκάλης

Ο Hall of Famer, αφού χαιρέτισε δια χειραψίας έναν – έναν παίκτες και τεχνικά τιμ Ελλάδας και Σλοβενίας, παρακολούθησε μαζί με όλους τους υπόλοιπους ένα video με έναν μικρό απολογισμό των κατορθωμάτων του.

"Είμαι πολύ συγκινημένος, είναι μεγάλη στιγμή", μπόρεσε απλά να πει ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, την ώρα που η ιαχή "Νίκος Γκάλης", δονούσε την ατμόσφαιρα.

Νίκος Γκάλης

Στη συνέχεια, στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι Ανδρέας Ζαγκλής και Βαγγέλης Λιόλιος, προσφέροντας ξεχωριστά δώρα στον "γκάνγκστερ".

Νίκος Γκάλης

Σειρά πήραν για να αποτίσουν φόρο τιμής τον θρυλικό Γκάλη, οι δύο αρχηγοί, Κώστας Παπανικολάου και Λούκα Ντόντσιτς, πριν την ομαδική φωτογράφιση του "γκάνγκστερ" με τς δύο αποστολές.

Νίκος Γκάλης

Ιδανικό τέλος σε μία συγκινητική τελετή, το "ζντο" του Γκάλη με τη σημερινή Εθνική…

ΠΗΓΗNovasports.gr