Ο Ράφα Ναδάλ στον Πόρο

Την Κυριακή, ο Ισπανός θρύλος του παγκοσμίου τένις, έκανε τις βόλτες του και γευμάτισε στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, περνώντας μέρος από τις διακοπές του στην Ελλάδα με το σκάφος «Beethoven», σύμφωνα με το saronicmagazine.gr.

Ο Ράφα Ναδάλ, γευμάτισε σε κεντρικό εστιατόριο της παραλίας του Πόρου, και φωτογραφήθηκε με μέλη και αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πόρου, οι οποίοι δεν έκρυβαν την χαρά τους.

Ο Ναδάλ είναι λάτρης της Ελλάδας και επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας, αφού πρόσφατα διέσχισε τον Ισθμό της Κορίνθου και επισκέφθηκε το νησί της Κέρκυρας.

Ο Όμιλος ανήρτησε το ακόλουθο μήνυμα στο Facebook για την επίσκεψη του Ναδάλ: «Σήμερα επισκέφθηκε το νησί μας ένα Θρύλος. Ο ορισμός του Ήθους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Αθλητής ορόσημο της μαχητικότητας. Ο Άνθρωπος & Αθλητής που έχει ΜΟΝΟ “ορκισμένους” φίλους και κανέναν “εχθρό”. Ο Αθλητής που διαχειρίστηκε με τον ίδιο σεβασμό, απέναντι στους αντιπάλους του, κάθε νίκη αλλά και κάθε ήττα. Σπάνιο!!!!! Μεγάλη μας τιμή αυτή η επίσκεψη !!!!! Δύο μέλη του Ο.Α.Πόρου, η Μαρία Βαρβάρου και ο Παναγιώτης Ρούσσος, είχαν την “τύχη” να τον συναντήσουν, (προφανώς χωρίς καμία απολύτως σκοπιμότητα ????) και να αποσπάσουν μια αλησμόνητη στιγμή!!!!!!».