Πάνος Δημάκης: «Από τα τηλεπαιχνίδια κέρδισα συνολικά 190.000 ευρώ, αγόρασα σπίτι με αυτά τα κέρδη»

"Εγώ έχω πάει σε 10 τηλεπαιχνίδια, κέρδισα στα 7-8. Στον δρόμο μου λένε: μήπως σας έχουν δώσει έτοιμες τις ερωτήσεις και τις ξέρετε όλες;", παραδέχεται το γνωστό "Γεράκι" του The Chase. 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) ο Πάνος Δημάκης. Το γνωστό «Γεράκι», ο ένας από τους πέντε Chasers στο ομώνυμο τηλεπαιχνίδι του MEGA, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το βιβλίο του με τίτλο «17 Κλωστές», που έγινε σειρά από τον Σωτήρη Τσαφούλια, καθώς και για το πώς αξιοποίησε τα κέρδη από τα παιχνίδια γνώσεων στα οποία έχει συμμετάσχει. 

«Τη Μαρία Μπεκατώρου τη γνώρισα στο Still Standing, όπου είχα παίξει και είχα κερδίσει. Αυτό που εκτιμώ στη Μαρία είναι το πόσο ευγνώμων νιώθει για όλα όσα έχει κατακτήσει. Είναι γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη για ό,τι συμβαίνει», δηλώνει ο Πάνος Δημάκης για την παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού στο οποίο συμμετέχει.

«Στον δρόμο με πιάνουν και μου λένε: έλα πες μας, δεν γίνεται να τα ξέρετε όλα. Δεν έχει βγει ποτέ παίκτης που να έχασε και να πει ότι είναι κομπίνα. Άλλοι λένε: μήπως σας έχουν δώσει 1000 ερωτήσεις και τις ξέρετε όλες;», παραδέχεται το γνωστό «Γεράκι» του The Chase.

«Εγώ έχω πάει σε 10 τηλεπαιχνίδια, κέρδισα στα 7-8 και αγόρασα το σπίτι μου από αυτά τα τηλεπαιχνίδια. Από το «Θησαυροφυλάκιο» με τον Μικρούτσικο είχα κερδίσει 55.000 ευρώ, στο «Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;» με την Αλιμπέρτη 50.000 ευρώ, στο «Still Standing» 30.000. Συνολικά είναι περίπου 190.000 ευρώ», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Πάνος Δημάκης.

«Έγιναν πάρα πολλά τεστ, δοκιμαστικά μπροστά στην κάμερα για να μας επιλέξουν τελικά ως Chasers. Στα 25 κατάλαβα ότι θέλω να πάω κι εγώ στα τηλεπαιχνίδια που έβλεπα και συνειδητοποίησα ότι είχα άνεση στην κάμερα. Πήγα για να κερδίσω λεφτά και για να λέω ιστορίες», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Πάνος Δημάκης.

πηγη   zappit.gr