Ο Αντίνοος Αλμπάνης πριν μερικούς μήνες αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers του στο instagram το πρόβλημα της υγείας του.
 
Δεν είναι μόνο συγγενείς και φίλοι. Είναι και δεκάδες θαυμαστές που θέλησαν να πουν το στερνό «αντίο» στον μεγάλο καλλιτέχνη. Πρωτοφανής είναι η προσέλευση στο κοιμητήριο Ζωγράφου, όπου τελείται η εξόδιος ακολουθία του τραγουδοποιού.
 
Ο Μιχάλης Γουλανδρής φαίνεται πως είχε μια αδυναμία στις δυναμικές και διάσημες δημοσιογραφίνες, εξού και η πολύχρονη σχέση του με την Όλγα Τρέμη και αργότερα ο γάμος του με την Έλλη Σταη. Ένας γάμος που έληξε επεισοδιακά και με βαριές καταγγελίες στις αίθουσες των δικαστηρίων και με τις πληροφορίες να λένε πως η Στάη έφυγε από αυτόν τον γάμο αρκετά…πλουσιότερη!
 
Ο Ντουέιν Τζόνσον, ή "Ο Βράχος" όπως είναι επίσης γνωστός, ανέκτησε τον τίτλο του πιο καλοπληρωμένου ηθοποιού παγκοσμίως, με τα 89,4 εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε σε διάστημα 12 μηνών, σύμφωνα με την κατάταξη που περιοδικού Forbes.
 
Ο νεαρός ηθοποιός περιγράφει τη φρίκη των παιδικών του χρόνων, τα όργια στους στάβλους, το ξύλο, τις βρισιές και την ντροπή - Σήμερα αγωνίζεται να ξεχρεώσει και σε πείσμα όλων μπορεί ακόμα να ονειρεύεται - Πώς έφυγε με τη βοήθεια του παππού του και σπούδασε στο ΑΠΘ προτού έρθει στην Αθήνα και ανέβει στη σκηνή του θεάτρου
 
Ο Σεπτέμβριος προµηνύεται πιο καυτός και από τον ∆εκαπενταύγουστο για αρκετούς επωνύµους που βλέπουν, λόγω οικονοµικών προβληµάτων, τις περιουσίες τους να εξανεµίζονται και να βγαίνουν στο σφυρί από τις τράπεζες.
 
Η λίστα του Forbes για το 2019 τον συμπεριλαμβάνει ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, κατατάσσοντάς τον στην 838η θέση της ετήσιας κατάταξης για φέτος και αναδεικνύοντάς τον, ως τον πλουσιότερο Έλληνα επιχειρηματία.
 
Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας αποφάσισε να τιμήσει τη Ναόμι Κάμπελ για το φιλανθρωπικό της έργο δίπλα σε πολλές οργανώσεις και ΜΚΟ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στην αίθουσα Albert Hall του Λονδίνου. Η εν λόγω απόφαση του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας βασίστηκε στο ρόλο που διαδραμάτισε το μοντέλο στην ίδρυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Fashion For Relief», η οποία ασχολείται με την καταπολέμηση της φτώχειας στον κόσμο, αλλά και την παροχή βοήθειας για την αντιμετώπιση επιδημιών, ασθενειών και φυσικών καταστροφών. Η είδηση αιφνιδίασε τη βρετανική Mail On Sunday, η οποία χαρακτηρίζει την τιμητική διάκριση της Ναόμι Κάμπελ «απροσδόκητη».
 
Παρουσία του Γιάνη Βαρουφάκη και της συζύγου του, Δανάης Στράτου, οι οποίοι συνόδευσαν τους πρωταγωνιστές της, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβά της Βενετίας, η τελευταία ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», που βασίζεται στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών κι αναφέρεται στην περίοδο της κρίσης του 2015.
 
Το 1821 γεννήθηκε, ο Lοuis Vuitton, ο οποίος ήταν μέλος μιας φτωχής οικογένειας. Μάλιστα, στα δέκα του χρόνια έμεινε ορφανός, καθώς έχασε τη μητέρα του. Στα 13 του χρόνια, αποφάσισε να πάει στο Παρίσι, πραγματοποιώντας ένα πολύ μεγάλο ταξίδι 470 χιλιομέτρων.