Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης

Write a comment

Ερμής Καραγιάννης: Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης του GNTM - Σε ηλικία 19 ετών πήγε στις auditions του ριάλιτι μόδας 

ΟΕρμής Καραγιάννης, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας GNTMέδωσε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 23 ετών. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από αναρτήσεις φίλων του στα social media. 

Ερμής Καραγιάννης: Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης του GNTM 

Ο Ερμής Καραγιάννης σε ηλικία 19 ετών πήγε στις auditions του GNTM, όμως, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των bootcamps. Όπως είχε δηλώσει τότε, ο Ερμής ασχολείται με το commercial modelling και ευελπιστούσε να περάσει στο fashion modelling! Ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά του έδωσαν το «ναι», ωστόσο ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν συμφώνησαν και δεν τον πέρασαν στα bootcamps.

Η φίλη του μοντέλου Ρένια Τσακίρη δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες είχε διαγράψει όλους τους φίλους του από τα social. Όπως αποκάλυψε η κ. Τσακίρη, ο Ερμής Καραγιάννης αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη. Της είχε εκμυστηρευτεί ότι το τελευταίο διάστημα δεν είχε καλή ψυχολογία. «Δεν πιστεύει κανένας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής. Έμενα με τον μπαμπά του. Προσπάθησε ο μπαμπάς του να τον σώσει και του έπεσε από τα χέρια. Ένιωθε μία γαλήνη την ημέρα που το έκανε. Ο πατέρας του μάς είπε ότι έφυγε χαρούμενος».

Write comments...
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.