Το συγκινητικό σημείωμα που άφησε ο Βασίλης Καρράς στη σύζυγό του: «Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου…» | Video

Write a comment


Ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά, Θάνος Κανούσης, αποκάλυψε κάποιες άγνωστες ιστορίες της ζωής του λαϊκού τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου του 2023.

Μεταξύ άλλων, είπε στην εκπομπή «Fay’s Time» και για το τελευταίο σημείωμα που άφησε ο αείμνηστος καλλιτέχνης στην αγαπημένη του σύζυγο, Χριστίνα. Όπως ανέφερε ο Θάνος Κανούσης: «Όταν βγήκε από την εντατική, μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν ‘θα το βάλεις στην βιογραφία” όταν θα έχει φύγει. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του και έλεγε: «Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους , έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ΄αγαπώ»». 

 

Θάνος Κανούσης στην ίδια συνέντευξη είπε: «Ο Βασίλης Καρράς είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή και πήρε και υποτροφία να σπουδάσει στη Γαλλία, αλλά δεν πήγε γιατί πρώτον έπρεπε να μάθει γαλλικά και δεύτερον έπρεπε να μείνει πίσω να βοηθήσει την οικογένεια», ενώ τόνισε τη μεγάλη φιλανθρωπική του δράση: «Όταν βοηθούσε σε φιλανθρωπίες έβαζε όρο να μην γίνει γνωστό ποιος βοηθάει. Όταν έμενε στο Καβούρι ένα βράδυ επιστρέφοντας από το κέντρο που τραγουδούσε, έβαλε όλο το νυχτοκάματο στην κουκούλα ενός άστεγου που έμενε κοντά στο ξενοδοχείο του».

Ο βιογράφος του αποκάλυψε επίσης ότι ο Βασίλης Καρράς παρά τον πόνο του, δεν έχασε ποτέ την ελπίδα: «Όταν βγήκε από την εντατική μου είπε να μιλήσουμε για τον καρκίνο. Πόναγε πάρα πολύ αλλά δεν έχανε το χαμόγελό του, πίστευε ότι θα κερδίσει και τον καρκίνο».

protothema.gr

Write comments...
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.