Χρυσός ο Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

1 Comment

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Ρώμης με ρεκόρ αγώνων στα 8,65 μέτρα.

Δεν έχει αντίπαλο ο Μίλτος Τεντόγλου! Ο Έλληνας αθλητής με καλύτερο άλμα στα 8,65 μέτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Η επίδοση του άλτη του Γιώργου Πομάσκι είναι ρεκόρ αγώνων, ατομικό ρεκόρ και ένα εκατοστό κάτω από το πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα.

Ο air Miltos έφτασε τα τρία διαδοχικά χρυσά στη διοργάνωση. Ο Έλληνας άλτης παραμένει αήττητος σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανοιχτού και κλειστού στίβου από το 2018.

Ο Έλληνας άλτης έδειξε με το καλημέρα τις προθέσεις του. Ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε 8,42 στο πρώτο του άλμα, που ήταν η κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο κόβοντας τα όποια όνειρα έκαναν οι αντίπαλοί του.

Ο... γηπεδούχος Ματία Φουρλάνι έκανε 8,38 μέτρα στο πρώτο του άλμα. Η επίδοση αυτή ήταν νέο παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων δείχνοντας ότι θα ακολουθούσε ένας πολύ σπουδαίος τελικός στο Ολίμπικο της Ρώμης.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής έκανε ένα εξίσου - ίσως και καλύτερο - δεύτερο άλμα αλλά το πάτημά του ήταν άκυρο, όπως και του Φουρλάνι. Ο Σιμόν Εχάμερ μπήκε στο παιχνίδι της διεκδίκησης των μεταλλίων στο τρίτο του άλμα που μετρήθηκε στα 8,31 εκατοστά.

Όμως ο Τεντόγλου ήταν αποφασισμένος αφού σημείωσε 8,49 μέτρα στο τρίτο του άλμα, βελτιώνοντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος. Στην ίδια προσπάθεια ο Φουρλάνι σημείωσε 8 μέτρα.

https://www.sportal.gr/

Write comments...
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Μίνωας · 12 days ago
    Μπράβο Μιλτο, πάντα επιτυχίες!
    Ο  αθλητής με υπέροχο ήθος. 
    Αλήθεια πόση σκληρή προετοιμασία κρύβεται πίσω από αυτή σου την ψυχραιμία σου ?